(video) Cel mai rapid break din lume a fost făcut la comandă pentru transportul câinilor

0

Compania britanică Qwest a construit un break pe baza modelului Tesla Model S P90D. Modificarea mașinii electrice a fost comandată de unul dintre clienții săi, care a avut nevoie de un loc suplimentar pentru transportarea câinilor, scrie Autocar.

Partea din spate a mașinii a fost construită din panouri din fibră de carbon, datorită cărora greutatea mașinii s-a micșorat cu 12 kg, însă în acelaşi timp volumul portbagajului a crescut cu 210 de litri! Tavanul alungit din salon a fost acoperit cu Alcantara. Costul tuturor lucrărilor a fost estimat la 70.000 lire sterline.

Interesant este că maşina a păstrat caracteristicile dinamice ale liftback-ului anterior – până la 100 de km/h accelerează în 2.8 secunde. Acesta este cu 0.6 secunde mai repede decât o poate face titularul precedent – Porsche Panamera Sport Turismo Turbo S E-Hybrid.

Tesla Model S P90D break by Qwest 18

În timpul lucrărilor asupra automobilului, cei de la Qwest au consultat experți de la Tesla, în special în privinţa poziţionării corecte a senzorilor pentru sistemul de pilotare automată.

Vezi şi: (foto/video) Top 10 cele mai rapide break-uri din lume care pot trece uşor de 300 de km/h

GALERIE FOTO:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata