(video) Cel mai scump hypercar din lume a fost surprins pentru prima dată în trafic! Iată unde este înmatriculat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

A trecut un an de când Bugatti ne-a informat că a livrat posesorului unicul La Voiture Noire. De atunci despre automobil nu s-a mai auzit nimic şi iată că de curând a fost surprins în trafic, înmatriculat!

Opera de artă pe roţi a fost văzută pentru prima dată în „sălbăticie”, mai exact pe Bahnhofstrasse – strada principală din centrul orașului Zürich, Elveţia. Automobilul poartă o singură plăcuţă de înmatriculare pe partea posterioară şi această indică faptul că a fost înregistrat în Cantonul Zug, vecin la sud cu Cantonul Zürich.

Fotograful care l-a imortalizat pentru prima dată, alături de doi prieteni, a comentat descoperirea spectaculoasă: „Am venit la Zürich pentru supercaruri și nu am fost dezamăgiți. Se pare că suntem primii care l-au văzut.”

Preţul maşinii ar putea depăşi în prezent peste 20 de milioane de euro şi doar va creşte în timp. Cine îi este proprietarul e încă un mister!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/