(video) Chişinău: Conflict în trafic cu un “șef-adjunct al poliției rutiere”

Un şofer din capitală a fost intimidat şi chiar agresat verbal după ce i-a făcut observaţie unui alt conducător care a creat mai multe situaţii de accident. Pentru a-i da o lecţie şi pentru a-l speria pe primul, ultimul l-a tras pe dreapta şi l-a avertizat că ar fi şeful adjunct al poliţiei rutiere din Moldova.

După un schimb de replici tăioase dintre cei doi, care se deplasau pe strada Grenoble în seara zilei de 23 ianuarie, din fericire nu a avut loc niciun conflict fizic. Aşadar, fiţi atenţi dacă îl mai întâlniţi în trafic pe şoferul unui Mercedes cu numerele de înmatriculare KLM 467!

ATENŢIE! Cuvinte necenzurate!

Vezi şi: (video) Lecție de box în traficul din Chișinău

În acest caz, chiar recent, Inspectoratul Național de Patrulare a anunţat că s-a autosesizat! Potrivit informaţiilor, respectivul cetățean nu este angajat al poliției așa cum s-a auto calificat şi mai mult decât atât, pe parcursul anului precedent, acesta a încălcat de trei ori regulile de circulaţie rutieră prin depășirea limitei de viteză, încălcarea regulilor de oprire și neacordare de prioritate pietonilor și altor participanți la trafic, și nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră.

VEZI AICI ce amendă se dă în Moldova pentru comportament neadecvat sau agresiv în trafic.

Vezi şi: (video) Încăierare în plin trafic în Chişinău. Doi bărbaţi şi-au împărţit pumni în văzul tuturor

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md.

Cmentariile sunt închise