(video) Chișinău: Doi tineri au intrat într-o parcare subterană și au furat roțile unui BMW participant în drag racing

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Doi tineri de 21 şi 22 de ani, locuitori ai capitalei, au fost reținuți de către ofițerii Inspectoratului de Poliție Centru după ce ar fi sustras patru roți de la un BMW lăsat în parcarea subterană a unui bloc de locuit.

Suspecții au intrat acolo cu o Skoda Superb, după care au plecat într-o direcție necunoscută. Prejudiciul cauzat proprietarului a fost estimat la 80.000 de lei.

În urma măsurilor întreprinse suspecții au fost identificați și reținuți. Aceștia au comunicat că bunurile furate au reușit deja să le vândă, însă ulterior au fost găsite de polițiști și returnate proprietarului.

Imaginile publicate de poliție arată că roțile speciale prădate stăteau pe un BMW Seria 5 care participă în curse de drag. În timp ce jantele sunt originale din fabrică, anvelopele sunt specifice competițiilor, de tip semi-slick.

Suspecții nu sunt la prima abatere de la lege. Anterior au fost judecați pentru infracțiuni analogice. Tinerii au fost reținuți pentru 72 de ore, iar conform legislației în vigoare aceștia riscă amendă de până la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau până la 4 ani de închisoare.

Cmentariile sunt închise