(video) Chişinău: Un alt şofer a intrat în spatele unui troleibuz. Iată cum s-a întâmplat

0

Şofer ghinionist în maşină cu numere care poartă noroc. Asta poate fi scurta descriere a unei situaţii care a fost filmate de o cameră de bord acum câteva ore pe strada Alecu Russo din capitală.

Un conducător auto grăbit s-a gândit că ar putea trece rapid printre maşini pentru a-şi continua drumul cu viteză, însă nu a fost să fie. Şoferul troleibuzului „nu l-a lăsat”. Primul şi-ar fi făcut în plan să treacă la culoarea galbenă a semaforului, imediat după transportul electric, însă conducătoru-i a decis să nu se mai grăbească şi s-a oprit la linia STOP.

Cel din urmă nu s-a aşteptat la o astfel de întorsătură de situaţie şi a frânat cât a putut de mult, însă insuficient. Cât timp a durat documentarea accidentului nu se cunoaşte, însă cert este că pe lângă pierderile înregistrate de RTEC (în ce priveşte transportarea de pasageri şi vânzarea de bilete) a fost blocată o bandă într-o oră de vârf. Urmările coliziunii pot fi văzute în imaginile ataşate, nu mai spunem de condusul periculos şi fără semnalizare a intenţiilor măcar.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

(video) Doar asta l-a putut opri! Un nou accident în capitală cu implicarea unui troleibuz

https://autoblog.md/video-momentul-producerii-accidentului-de-pe-strada-alba-iulia/

https://autoblog.md/video-accident-groaznic-in-chisinau-un-audi-q7-a-fost-facut-zob-in-preajma-unui-sens-giratoriu/

https://autoblog.md/foto-ironia-sortii-incalcat-regulile-de-circulatie-si-fost-lovit-de-un-troleibuz/

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata