(video) Chișinău: Un șofer a pierdut controlul mașinii pe strada Calea Orheiului și a ajuns la spital

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un accident mai neobișnuit s-a produs înainte de răsăritul soarelui pe strada Calea Orheiului, în apropiere de intersecția cu strada Ceucari. A fost înregistrat de poliție la ora 4:50.

Accident pe Calea Orheiului
Accident pe Calea Orheiului

Conform informațiilor primare, un tânăr de 30 de ani care conducea un Lincoln nu a ținut cont de situația rutieră. Drept rezultat a pierdut controlul asupra mașinii, a părăsit carosabilul și a lovit un pilon electric. Ulterior a fost proiectat în bordură.

În rezultatul accidentului rutier vehiculul a fost deteriorat tehnic destul de considerabil. Conducătorul auto a fost transportat la spital pentru investigații medicale. Alte circumstanțe se stabilesc.

Mergea cu 30 la ora

Publicată de Anatol Rotari pe Luni, 8 aprilie 2024

Amintim că RCR descrie noțiunea situaţie rutieră în felul următor: totalitatea factorilor ce caracterizează condiţiile rutiere, existenţa unor obstacole pe sectoarele drumului, intensitatea şi nivelul de organizare a traficului rutier, de care va trebui să ţină cont fiecare conducător la determinarea vitezei, benzii de circulaţie şi a modalităţii de conducere a vehiculului.

Vezi și: (video) Accident nocturn. O maşină a fost proiectată într-un pilon de pe strada Calea Orheiului

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise