(video) Clasament Wardʼs Auto: 10 cele mai bune interioare auto ale anului 2021

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ward’s Auto continuă să facă un top anual al celor mai bune interioare auto, conform analizei unor experţi. La selecție au participat doar modele noi sau modernizate serios, însă publicația nu obișnuiește să le ofere poziţii concrete.

Ce înseamnă interioare bune? Atunci când le-au ales, experții au evaluat factori precum calitatea materialelor utilizate, confortul, nivelul de ergonomie și siguranță, armonia designului. Prețul mașinii nu a jucat un rol.

Rezultatul final a fost influențat și de gradul de elaborare tehnologică a habitaclurilor, decor și capacitățile sistemelor multimedia.

În lista câștigătorilor se află interiorul lui Bentley Bentayga Speed, evidențiat pentru calitatea materialelor de finisare, precum și interioarele modelelor Honda Civic şi Mitsubishi Outlander de ultimă generaţie.

La Civic s-a remarcat designul inedit al planşei de bord, iar Outlander a atras atenția prin soluţii de înaltă tehnologie şi un sentiment de calitate premium, toate în combinație cu un preţ relativ scăzut.

Interesant este că şapte dintre cei zece câștigători selectați s-au dovedit a fi din segmentul crossover/SUV. Pe lângă Bentayga și Outlander, în top 10 se mai află noile Land Rover Defender, Ford Mustang Mach-E (singura mașină electrică din listă), Hyundai Tucson, Jeep Grand Cherokee și GMC Yukon Denali. Le completează noile Ford F-150 și Mercedes-Benz S-Class.

Cele 10 modele au fost alese dintr-un total de 33 de nominalizări.

Apropo, tot Ward’s Auto a întocmit şi un clasament cu 10 cele mai bune interfeţe de utilizator şi sisteme multimedia ale anului 2021.

O echipă formată din şase juraţi au evaluat ușurința de utilizare a tehnologiilor de la bord precum: ecranele tactile şi timpul lor de răspuns, rapiditatea asocierii cu smartphone-uri, corectitudinea navigaţiei prin comenzi vocale, calitatea head-up display-urilor și eficiența tehnologiilor de asistență a șoferului, inclusiv cruise controlul adaptiv și monitorul unghiurilor moarte.

Cmentariile sunt închise