in , ,

(video) Clubul Terra Valahia i-a adus un ultim omagiu Campionului României la off-road Adrian Cernea

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

Mai mulţi membri ai Clubului Sportiv de Automobilism “Terra Valahia” au decis astăzi să-i aducă un ultim omagiu Campionului Naţional de off-road al României – Adrian Cernea – care şi-a pierdut viaţa acum câteva zile în cadrul unei competiţii.

S-a organizat o depunere de flori în incinta Ambasadei României la Chişinău şi s-au ţinut câteva minute de reculegere.

Posted by TERRA Valahia on Wednesday, June 23, 2021

Trupul neînsufleţit al lui Adrian Cernea a fost adus ieri la Măgurele şi depus la Capela Cimitirului Parohial Nefliu. Pe întregul drum de la Institutul de Medicină Legală Bacău şi până la destinaţie, Adrian a fost însoţit de o coloană formată din colegi offroaderi din toată ţara, alţii alăturându-se pe traseu sau ieşind doar în întâmpinarea cortegiului pentru a-i aduce un ultim omagiu Campionului Naţional.

Comisia Naţională de Off-Road s-a întrunit aseară într-o sesiune extraordinară pentru a formula primele concluzii necesare în anchetele declanşate de autorităţi în investigarea cauzelor morţii lui Adrian Cernea.

De asemenea Federaţia Română de Automobilism Sportiv a decis retragerea definitivă a numărului de concurs 303, cel cu care Adrian Cernea a concurat în acest sezon în cadrul Campionatului Naţional de Off-Road.

Slujba de înmormântare va avea loc astăzi, 23 iunie, de la ora 14:00, la Cimitirul Parohial Nefliu, accesul nefiind restricţionat, dar cu rugămintea de a respecta cu stricteţe intimitatea familiei şi a comunităţii Off-Road.

Cu durere în suflet anunțăm faptul că pilotul de off road, fost campion național, Adrian Cernea, a decedat astăzi, în…

Posted by Campionatul National de Off-Road on Saturday, June 19, 2021

Pentru ca mâine este una dintre cele mai grele zile din comunitatea Off-Roadului, ne propunem să readucem în prim-plan o…

Posted by Campionatul National de Off-Road on Tuesday, June 22, 2021