(video) Comisia de Revizie Specială a inspectat şi a decis: Transfăgărășanul se deschide din 15 iunie

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Astăzi a avut loc inspecția pe DN7C – Transfăgărășan în vederea deschiderii circulației, inclusiv pe tronsonul închis în sezonul rece. Tot astăzi s-a luat şi decizia de a deschide drumul montan începând de mâine dimineaţă, 15 iunie, cu jumătate de lună mai devreme decât e termenul tradițional!

O Comisie de Revizie Specială, constituită în urma deciziei directorului general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Cristian Pistol, condusă de directorul Direcției Întreținere Drumuri Naționale și Autostrăzi din cadrul CNAIR SA, Florea Dascălu, a verificat dacă drumul corespunde din punct de vedere al siguranței circulației și oferă toate condițiile pentru participanții la trafic.

În acest an, printr-un efort susținut și cu ajutorul condițiilor meteo favorabile, s-a reuşit curăţarea şi pregătirea drumului cu două săptămâni mai devreme față de termenul obișnuit, 1 iulie.

Astfel, din 15.06.2022, începând cu ora 08:00, se va deschide circulația rutieră pe Transfăgărășan (DN 7C), între km 104+000 (Piscu Negru) și km 130+800 (Cabana Bâlea Cascadă), pentru toate categoriile de autovehicule!

Cmentariile sunt închise