(video) Compania Chery are acum o nouă reprezentanță oficială la Chişinău

Articol de: Chery Moldova

Compania auto Chery şi-a reînceput oficial activitatea şi pe piaţa din Republica Moldova. Deschiderea noului showroom auto a avut loc în ziua de 24 septembrie la Chișinău. Acesta este localizat pe str. Calea Orheiului 20/1.

În centrul auto sunt prezentate deocamdată câteva modele din seria Tiggo. În cinstea deschiderii, primii 10 cumpărători au fost premiați cu un certificat cadou pentru deservire tehnică.

Chery Automobile Co., Ltd. a fost fondată la începutul lui 1997 în Wuhu, China. Prima mașină a ieșit de pe linia de asamblare pe 18 decembrie 1999, iar pe 22 august 2007 a fost produsă cea cu numărul un milion.

De la înființare, Chery promovează spiritul de “încredere în sine, modernizare și inițiativă” și încearcă să “unească talentele și capitalul remarcabil, să stăpânească tehnologiile de top din lume, să creeze propria proprietate intelectuală, să construiască un brand de clasă mondială, să dezvolte piața globală a automobilelor și să devină unul dintre principalii producători auto din lume”.

Chery Automobile administrează în prezent şase fabrici auto și 11 fabrici întreprinderi de producţie în întreaga lume.

Gama Chery este formată în mare măsură doar din SUV-uri şi crossovere. Patru modele din seria Tiggo sunt disponibile deocamdată pentru a fi testate şi cumpărate la momentul de faţă. Cel mai scump şi mai mare dispune de şapte locuri pentru pasageri.

Chery Tiggo 2 are un preţ de start de 10.440 euro, Chery Tiggo 4 costă minim 13.500 de euro, Chery Tiggo 7 PRO de la 18.400 de euro, iar Chery Tiggo 8 PRO se poate oferi cu minim 22.950 de euro.

Nu ezitaţi să vizitaţi showroom-ul Chery pentru a face cunoștință îndeaproape cu automobilele şi a afla detalii despre oferte speciale existente sau viitoare!

P.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/