(video) Puţin probabil să le deosebeşti! Ce maşină de fapt se ascunde sub acest “Ford F-150 Raptor”

Ford F-150 Raptor a devenit deja un model legendar printre pickup-urile puternice. Până şi noi nu am ezitat să testăm o maşină cu un astfel de statut. Iar pentru că are şi un look destul de impresionant, diverse ateliere de tuning încearcă să preia forme şi unghiuri pentru a le reda pe alte maşini din segment.

Însă cum ar fi dacă, chiar şi cel mai simplu Ford Ranger, fratele mai mic, ar arăta ca un F-150 Raptor! Un răspuns îl au băieţii de la atelierul TTN Hypersport din Thailanda, cărora le-a reuşit să facă o operaţie estetică destul de precisă în acest sens.

Cu un astfel de kit dezvoltat, copia de original devine foarte dificil de distins, asta dacă este să fie văzută de la distanţă.

https://www.facebook.com/TTNHypersport/videos/1503496159850702/

Atelierul se oferă să schimbe complet faţa unui Ford Ranger folosind faruri, bare de protecţie, grilă de radiator, capotă, aripi, stopuri şi alte elemente, dacă nu preluate (unele din ele), atunci confecţionate cu o mare exactitate ca şi cele de pe modelul original. Pentru a face maşina vizual mai lată, ca şi un impunător F-150 Raptor, pe aripi au fost montate şi garnituri suplimentare.

TTN Hypersport oferă clienţilor, de asemenea, opţiuni de personalizare suplimentară a mașinilor. În special, acest lucru se aplică seturilor de roți și suspensie. În urma modificărilor putem vedea pe exemplarele Ranger transformate nişte roţi supradimensionate, dar şi o gardă la sol mărită semnificativ, ceea ce nici un Ranger Raptor nu are din uzină.

Costul unui astfel de tuning rămâne o enigmă deocamdată.

https://www.facebook.com/TTNHypersport/videos/233085017791558/

https://www.facebook.com/TTNHypersport/videos/232384554758060/

https://www.facebook.com/TTNHypersport/videos/202090957637858/

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi neapărat:

https://autoblog.md/video-test-drive-ford-ranger-raptor/

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/