(video) Conflict pe o stradă din Chișinău cu un fost deputat şi ministru. A chemat poliția în fața unui echipaj INSP

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Situaţie mai ieşită din comun, anunţată public de IGP în această seară. Polițiști aflați la monitorizarea traficului rutier au oprit astăzi pe str. Pan Halippa din mun. Chișinău un automobil de marcă BMW care nu a fost supus reviziei tehnice. Oamenii legii i-au explicat șoferului, un bărbat de 48 de ani, motivul opririi și au documentat contravenția, însă pasagerul său s-a arătat nemulţumit de ce se întâmplă.

La un moment dat persoana dată a intervenit în discuție, prezentându-se ca fost funcționar public de rang înalt și a vorbit arogant cu oamenii legii, fiind indignat de acțiunile acestora, pretinzând că toate actele sunt în regulă. Deschide.MD scrie că ar fi vorba despre Valeriu Pleșca.

VIDEO: Poliția Republicii Moldova

După ce s-a convins că, totuși, revizia tehnică este expirată și că nu are alte argumente, a efectuat un apel la numărul unic 112, invocând faptul că a fost oprit de polițiști și că aceştia ar pretinde mijloace bănești.

Venită la fața locului, grupa operativă a stabilit că informația nu corespunde declarațiilor pasagerului. Mai mult, acesta a recunoscut că polițiștii nu au cerut mită și că a recurs la asemenea gest fiind indignat de faptul că automobilul în care se afla în calitate de pasager a fost oprit.

Inspectoratul General al Poliției reiterează că absolut toți participanții în trafic sunt egali în fața legii, indiferent de statutul acestora sau funcția deținută. Poliția nu va tolera acțiunile persoanelor care vor admite derogări de la cadrul legal, care vor face imixtiune în activitatea polițiștilor, vor denigra imaginea instituției și vor duce în eroare autoritățile prin declarații nejustificate.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/