(video) Continuă încălcările în intersecția Alecsandri-Crihan. INSP: „Ne-am autosesizat”

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Continuă de ani buni, zilnic, fără nicio jenă, încălcările în intersecția străzilor Vasile Alecsandri și Anton Crihan. Zeci de șoferi, care se consideră mai isteți decât ceilalți, ignoră un indicator de direcție ”opțională” OBLIGATORIE! Printre mașinile observate recent, folosite pentru contravenții, s-a numărat și una cu numere din seria CD.

Totul se întâmplă, cel mai probabil, pentru a ajunge mai comod din cartierul Telecentru în sectorul Centru al orașului Chișinău. De altfel, ar fi necesar de irosit câteva minute din viață pentru a ocoli Cimitirul Central pe Pan Halippa și Ismail prin intermediul sensului giratoriu din preajmă sau a ieși pe strada Mateevici de pe îngusta stradă Universității.

Și dacă se comit încălcările pentru comoditatea personală, atunci de ce să nu se achite în bugetul de stat pentru această comoditate, dacă nu se poate face definitiv o ordine? Ofițerul de presă al Inspectoratului Național de Securitate Publică, Natalia Golovco, a declarat că oamenii legii doar s-au autosesizat. Rămâne de văzut ce măsuri urmează a fi întreprinse…

VIDEO: facebook.com/anea.mazur

Vezi și: (video) Chişinău: I-a ieşit brusc în faţă şi evitând o coliziune a intrat agresiv pe un trotuar

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise