(video) Continuă să-și facă treaba! Vezi cum arată o Toyota Tacoma din 2007 cu parcurs de 2.4 milioane de km

În Statele Unite a fost identificat un pickup Toyota Tacoma care a parcurs deja 2.4 milioane de km și care mai este exploatat în continuare! Mașina este o dovadă vie că și produsele moderne ale mărcii sunt făcute cu “soviste”.

https://youtu.be/qXYuxaRjyHY

Conform unui reportaj video, actualul proprietar Mike Neal l-a cumpărat nou în 2007, adică acum 14 ani. El este implicat în furnizarea de consumabile medicale importante – radio farmaceutice pentru tomografe. Într-o zi el conduce în medie pe o distanță de 800 km prin statele Virginia și Carolina de Nord.

Modelul Tacoma din această generație (a doua) s-a dovedit a fi o achiziție perfectă și foarte fiabil. Motorul standard cu patru cilindri și volum de 2.7 litri (161 CP) a fost necesar de înlocuit abia după ce a parcurs 1.416.000 de km!

Iar cutia de viteze automată din fabrică a avut o perioadă de viață și mai impresionantă – a început să cedeze după 2.09 milioane de km parcurși. În loc să o repare, Mike a înlocuit-o complet cu una nouă.

Totodată, este de notat că acest pickup este preferat de posesor și pentru consumul destul de modest în raport cu alte mașini de pe piață, despre care se știe că, mai ales în America, le place să consume mult. În medie utilizează 10-10.5 litri de benzină la 100 de km.

Ținând cont de kilometraj, interiorul exemplarului este în stare bună. Semne de uzură se observă în unele locuri, dar dacă totul ar fi bine spălat și curățat, atunci ar fi dificil de făcut o deosebire de cele care au vreo 200.000 de km parcurși.

Odometrul mașinii stă de mult timp la 999.999 mile. De atunci, Neil folosește un alt contor alternativ pentru a ține evidența kilometrajului său.

Vezi și alte mașini milionare:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/