(update) Covorașul de 3670 de lei, furat dintr-o spălătorie din Chișinău, întors proprietarului. Cum s-a încheiat istoria

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update 04.08.2023) Iată cum s-a finisat, încheiat istoria covoraşului scump furat dintr-o spălătorie din capitală, pe scurt:

*Notă: Fata despre care se vorbeşte este cea din imaginile video, singura în vârstă de 18 ani, cu permis de conducere. Hoţul şi amicii săi sunt minori!

Epopeea covorasului furat.Cum mi-a scris un prieten in mesaje: Ai facut tu ceva galagie cu covorasul tau 😀Pai, da….

Publicată de Valeriu Acciu pe Vineri, 4 august 2023

(01.08.2023, articol iniţial) Covoraș de 3670 de lei, furat chiar de sub nasul proprietarului într-o spălătorie din Chișinău

În căutare inclusiv în spaţiul online, până când poliţia se mişcă în offline, s-a dat un hoţ de covoraşe şi amicii săi. Incidentul s-a întâmplat în weekend într-o spălătorie self service de pe strada Bucovinei 10 din capitală şi a fost surprins de o cameră de supraveghere.

În timp ce proprietarul îşi făcea ordine în habitaclul maşinii după ce a spălat-o, lăsând covoraşul cel mare din portbagaj să se mai usuce, un individ dintr-o Mazda roşie (nr. FR AS 614), profitând de faptul că era în cabină, s-a apropiat şi pur şi simplu l-a luat fără nicio jenă, după care l-a pus în portbagaj, chiar dacă deţinătorul bunului se afla la doar câţiva metri distanţă.

Dacă nu a fost deja vândut sau folosit în alte scopuri, se cere returnarea covoraşului care costă 3.670 de lei, căci s-a iniţiat un proces penal. Dacă îi recunoașteți pe vreunul din aceşti tineri, anunţaţi-i despre asta!

Cine ii recunoaste pe acesti “gospodari” cu Mazda rosie – rog sa ma anunte, sau anuntati-i ca dosarul penal ramane pe mult timp in istorie 🙂

Publicată de Valeriu Acciu pe Luni, 31 iulie 2023

Cmentariile sunt închise