(foto) Vântul i-a adus neplăceri. Un șofer din capitală staționa când i s-a întâmplat asta

Este evident un incident neplăcut, însă este și o lecție pentru cei care își lasă mașinile sub copaci, pe trotuare și ignoră recomandările meteorologilor pe timp de ploi și vânt.

Unui posesor de Ford Transit i-a fost străpuns parbrizul de o creangă destul de groasă, care s-a rupt și a căzut de la înălțime. S-a întâmplat astăzi într-o curte de pe bd. Moscova. Șoferul ne-a comunicat că staționa în acel moment și se afla în habitaclu!

Astfel spus, atragem încă o dată atenția automobiliștilor ca, la ieșirea din mașini, dacă și le parchează (ori staționează, după caz) în zone verzi, să-și ridice privirea și să observe dacă sunt unii copaci cu ramuri uscate sau nu în imediata apropiere.

Deoarece se știe că angajații de la Spații Verzi nu pot sau nu doresc să monitorizeze în permanență starea tuturor arborilor și nu pot interveni la timp în a-i curăța, acest “efort” i-a foarte puțin timp și poate preveni apariția unor cheltuieli neprevăzute.

Mai este de notat în context că, pentru ziua de astăzi, este valabilă o altă avertizare Cod Galben. Iată ce prevede:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/