(video) Cozi la împărțirea amenzilor lângă Aeroport. Un șofer a rămas şi fără maşină

Un șofer care circula cu o mașină ce era dată în căutare a rămas fără ea! Acesta a fost prins, din întâmplare, în timpul unor filtre organizate acum câteva ore pe străzile din capitală. Inspectorii de patrulare au oprit conducătorii auto pentru a-i depista pe care nu-și achită amenzile pentru încălcările rutiere.

Bărbatul în cauză a fost înlăturat de la volan, iar mașina acestuia (un Nissan care nu este în starea cea mai bună) a fost ridicată și dusă la parcarea specială până la stabilirea tuturor detaliilor, notează TV8.

Filtrul a fost desfăşurat în preajma Aeroportului Internaţional Chișinău. Echipajele erau dislocate pe ambele părți ale străzii, astfel că mulți dintre cei care circulau pe acolo erau opriți pentru a fi verificați, nu doar la capitolul contravenţii, ci şi cum sunt echipaţi pentru sezonul rece. La un moment dat, lângă laboratorul mobil se formaseră cozi.

De la începutul anului curent, peste 250.000 de încălcări identificate în trafic au fost validate ulterior! Cea mai des abatere depistată este încălcarea regimului de viteză!

Verificări rutiere desfășurate de #INSP Ieri, ofițerii Inspectoratului Național de Securitate Publică au desfășurat o…

Publicată de Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP pe Joi, 3 decembrie 2020

Cmentariile sunt închise