(video/update) Accident lângă Bardar. Cinci persoane luate la spital după un contact între două Mercedes-uri

(update 18:00) La volanul automobilului Mercedes-Benz A-Class, care se deplasa din direcția Chișinău spre Fundul Galbenei se afla un bărbat de 28 ani, având ca pasageri soția de 33 de ani și doi copii minori de 6 şi 2 ani.

În urma investigațiilor preliminare s-a stabilit că, în circumstanțe deocamdată necunoscute, bărbatul a ieșit pe contrasens și s-a tamponat într-un alt automobil de model Mercedes-Benz S-Class, la volanul căruia se afla un tânăr de 22 ani.

În urma impactului, ambii şoferi, dar şi pasagerii, au fost transportaţi la spital. La acest moment mijloacele de transport au fost evacuate și se întreprind măsuri de pregătire a traseului pentru reluarea traficului.


(17:00) Un accident de circulaţie grav s-a produs în această după amiază, către ora 15:30, între localităţile Bardar şi Fundul Galbenei din raionul Hînceşti. Pe traseul care leagă acest oraş de capitală, două automobile de marcă Mercedes-Benz au intrat în contact frontal şi s-au oprit chiar în mijlocul drumului, motiv pentru care circulaţia s-a desfăşurat o vreme cu dificultate.

Contactată de AutoBlog.MD Olesea Gherman, ofiţer de presă al IP Ialoveni, ne-a comunicat conform datelor preliminare că în urma impactului au avut de suferit cinci persoane, printre care se numără şi doi minori. Toate au fost transportate la spital cu diverse traumatisme.

Unul dintre conducătorii auto nu a adaptat viteza la condiţiile meteo şi pierzând controlul volanului a intrat pe contrasens, însă la moment nu se menţionează care dintre cei doi. Poliţia urmează să stabilească toate circumstanţele.

FOTO: IP Ialoveni

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise