in , , ,

LOLLOL OMGOMG LoveLove COOLCOOL WTFWTF

(video) Cum a fost posibil? O maşină s-a răsturnat pe strada Ion Pelivan, recent reparată

Un accident de circulaţie matinal s-a întâmplat de curând în sectorul Buiucani din capitală, exact pe strada Ion Pelivan, unde recent s-a turnat un strat proaspăt de asfalt. Cazul a fost înregistrat la intersecţia cu strada Nicolae Costin, la ora 7:45.

Gepostet von Надюша Француз am Donnerstag, 16. Juli 2020

Gepostet von Надюша Француз am Donnerstag, 16. Juli 2020

Gepostet von Adela Talai am Donnerstag, 16. Juli 2020

Accident rutier ora 7.40 sec.Buiucani la intersecția str.Ion Pelivan și str.Nicolae Costin 🚔🚨🚑un automobil s-a inversat!

Gepostet von AutomobilistMD am Freitag, 17. Juli 2020

Potrivit datelor Poliţiei Capitalei, în accident au fost implicate două automobile de marcă Hyundai şi Ford, unul dintre care în urma impactului s-a răsturnat cu roţile în sus. Ambele maşini erau conduse de şoferiţe.

Cum a fost posibilă răsturnarea deocamdată nu este clar, poliţia investigând în continuare toate circumstanţele, însă în coliziunea dintre cele două autovehicule a fost accidentat şi un pieton în vârstă de 54 de ani, care a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital.

În dependentă de traumele cu care s-a ales acesta din urmă va fi luată o decizie de sancționare a șoferului vinovat de impact.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Iti place articolul?