(video) Cum a fost posibil? O maşină s-a răsturnat pe strada Ion Pelivan, recent reparată

0

Un accident de circulaţie matinal s-a întâmplat de curând în sectorul Buiucani din capitală, exact pe strada Ion Pelivan, unde recent s-a turnat un strat proaspăt de asfalt. Cazul a fost înregistrat la intersecţia cu strada Nicolae Costin, la ora 7:45.

https://www.facebook.com/nadiusa.liubimaea/videos/3854855781207605/

https://www.facebook.com/nadiusa.liubimaea/videos/3854855967874253/

https://www.facebook.com/adela.talai/videos/4152494524823322/

https://www.facebook.com/automobilistmd/videos/627046417929529/

Potrivit datelor Poliţiei Capitalei, în accident au fost implicate două automobile de marcă Hyundai şi Ford, unul dintre care în urma impactului s-a răsturnat cu roţile în sus. Ambele maşini erau conduse de şoferiţe.

Cum a fost posibilă răsturnarea deocamdată nu este clar, poliţia investigând în continuare toate circumstanţele, însă în coliziunea dintre cele două autovehicule a fost accidentat şi un pieton în vârstă de 54 de ani, care a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital.

În dependentă de traumele cu care s-a ales acesta din urmă va fi luată o decizie de sancționare a șoferului vinovat de impact.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/