(video) Cum merge? Mercedes-Benz CL 420 (C140) – coupeul pe care ni l-am dorit cu toții în anii 90

0

Autor: Constantin Mihalachi, Foto/Editor Video: Victor Daniliuc

Dragi prieteni, AutoBlog.MD revine la reportajele în care vorbim despre automobilele care nu se mai află pe linia de asamblare. Dar nu la oricare dintre ele, dar la cele la care visam când le vedeam trecând pe stradă, cele care ne dădeau o doză bună de emoții și pe care mereu le petreceam cu privirea.

În acest reportaj, după cum deja cunoașteți, o să vă vorbesc despre coupeul construit de Mercedes-Benz pe baza legendarului S-Class W140. Este vorba despre un CL 420 în caroserie C140 produs în anul 1998.

Exemplarul dat a fost bine păstrat de vechiul proprietar – a fost revopsit, interiorul retapițat, s-a instalat un sistem audio performant și respectiv a fost îmbunătățită antifonarea. Toate comenzile de la interior funcţionează fără vreo problemă, la fel ca și motorul V8 de 4.2 litri, care este și cel mai mic din gama de propulsoare oferite pe CL. Cât de mult s-au schimbat vremurile, nu? În prezent deseori cele mai mari motoare ca volum nu trec de 4.0 litri la mulți dintre producătorii auto!

Dar haideți să vă prezint mașina și pe proprietarul ei! Pentru asta vă invit să urmăriți reportajul video de mai jos. Vizionare plăcută!

GALERIE FOTO:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata