(video) Cum să conduci corect un BMW când pleci în sat de sărbători

0

Lecţiile amuzante despre cum să conduci corect un BMW în Moldova, realizate de un concetăţean de al nostru care deţine un E60, continuă!

De această dată, autorul masterclass-urilor, ne spune cum ar trebui conduse BMW-urile atunci când proprietarii vin din oraşe în sate şi vor să arate că sunt oameni serioşi.

Vezi şi: (video) Masterclass amuzant pentru şoferii moldoveni: Cum se conduce corect un BMW

În primul rând, faza lungă a farurilor trebuie să fie mereu inclusă, iar la intrarea în sat viteza trebuie redusă până la 5 km/h. Mai mult, muzica trebuie dată la maxim pentru a atrage lumea. 🙂

În continuare, bărbatul din imagini oferă răspunsuri la întrebările pe care i le pot da proprietarului de BMW sătenii, gen: este a ta maşina? cât consumă? de mult timp o ai? etc.

Într-un final, dacă tot se iese din Chişinău, şoferii care deţin BMW-uri trebuie să se asigure că au toate actele în regulă, mai ales cei care deţin automobile cu numere de înmatriculare străine, asta pentru că probabilitatea de a fi tras pe dreapta de un echipaj INP este mai mare pe traseele din ţară.

Vezi şi: (video) Cum se conduce corect un BMW, partea a doua

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/