(video) Cum se descurcă un Rolls-Royce Cullinan prin dunele unui deşert. Experienţa unui arab înstărit

Foarte mulţi oameni din ţări din Orientul Mijlociu trăiesc bine merci şi îşi permit destul de multe lucruri. Sunt atât de bogaţi că nu ar fi o problemă să-şi schimbe automobilele chiar şi o dată la o săptămână, iar dacă le avariază, chiar dacă i-a costat o sumă frumuşică, le trimit la groapa de gunoi fără nicio ezitare pentru că nu văd un sens să se mai joace cu reparaţiile.

Ar fi şi cazul unui posesor de Rolls-Royce Cullinan, la momentul actual cel mai scump SUV de lux produs în serie, care, în Arabia Saudită, are un preţ de start de aproximativ jumătate de milion de euro (în Emirate poate trece de 500.000)! Deşi, de regulă, o astfel de maşină ar trebui păstrată ca ochii din cap, caroseria cu vopsea Sapphire Black a fost supusă unui adevărat stres test.

Automobilistul, chiar şi-a ales şi o pereche de plăcuţe de înmatriculare mai speciale, a făcut o mică escapadă prin pustiu, aşa cum obişnuiesc mai mulţi să se distreze prin regiune, însă nicicum cu astfel de maşini scumpe. Cel mai probabil, după toată cantitatea de nisip care a fost „măturată” peste corpul SUV-ului, va fi necesară o polişare pentru ca să arate din nou impecabil, însă acest lucru, din nou, l-ar costa pe proprietar cât un pachet de seminţe, în raport cu averea sa.

https://autoblog.md/geneva-2019-prima-intalnire-cu-noul-rolls-royce-cullinan-reportaj-video-autoblog-md/

Cmentariile sunt închise