(video) Cum se vede o parcare de circa 10000 de Mercedes-uri de la înălţimea unui zbor de pasăre

Situaţia dată ne aminteşte de… După cum bine cunoaşteţi şi după câteva v-am arătat, una dintre consecințele celebrului scandal Dieselgate au fost “cimitirele” imense de autoturisme diesel noi marca Volkswagen. O parte dintre ele au fost duse la dezmembrări, în timp ce altele au revenit pe liniile de producţie pentru revizuiri.

Mai nou, a apărut o parcare similară şi cu maşini de marcă Mercedes-Benz doar, după cum reiese dintr-un reportaj video al Radio Bremen. Dar nu vă speriaţi, Mercedes-Benz stă bine deocamdată la capitolul emisii de CO2. Automobilele din imagini au doar nişte defecte din uzină care urmează a fi remediate.

Vezi şi: (galerie foto) Ce se întâmplă cu automobilele pe care producătorii nu pot să le vândă

Parcarea cu Mercedes-uri noi, care este, desigur, temporară, se află pe o pistă de 2.5 km lungime a aerodromului din Ahlhorn, lângă Bremen (Germania). Timp de câteva luni acolo stau în jur de 9-10 mii de autoturisme. Cele mai multe s-au văzut a fi SUV-uri GLE şi GLS, precum C şi E-Class Coupe, S-Class şi Mercedes-Maybach, CLS şi chiar exemplare R-Class care de mult timp au fost scoase din producţie. Însă acestea sunt doar o parte din toate cele aproximativ 40.000 de automobile cu probleme depistate şi care necesită eliminarea lor.

Motivul pentru situația creată sunt scaune și bare de protecţie cu defecte. Compania a declarat drept reacţie că a primit componente de calitate inferioară de la unii furnizori, dar în viitorul apropiat problema va fi rezolvată deoarece s-au găsit deja noi parteneri.

“Împreună cu furnizorii noștri noi şi verificaţi am implementat soluții și lucrăm din greu pentru a ne asigura că clienții noștri își vor primi maşina nouă cât mai repede posibil”, a declarat producătorul auto.

Vezi şi: Videoclipul zilei: Cum arată o „parcare” în valoare de peste 35 de miliarde de dolari

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/