(video) De admirat! Vezi cum arată un offline cu participarea a 80 din 499 de Ferrari Monza SP

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Mai devreme în această lună de iunie, tocmai 80 de Ferrari Monza SP, înmatriculate în peste 20 de ţări din lume, inclusiv în SUA, au luat parte la prima ediție a Cavalcade Icona, un eveniment exclusiv deschis doar pentru aceste vehicule în serie limitată, inspirate de capodopere evocatoare din istoria mărcii.

Această cavalcadă (termen explicat în DEX ca fiind: grup de persoane care fac împreună o plimbare călare) a reunit pentru prima dată o colecție atât de mare a celor două modele. Dezvăluite în 2018 şi explorându-le şi noi în cadrul Salonului Auto de la Paris, Monza SP1 și SP2 sunt precursorii liniei Icona, care celebrează tradiția Ferrari cu un design atemporal, reinterpretat în conformitate cu cele mai inovatoare tehnologii și materiale.

În total au fost produse doar 499 de exemplare, numărul de locuri fiind la discreţia/alegerea proprietarului. Preţul de start le-a fost de 1.6 milioane de euro fără taxe şi opţiuni.

Evenimentul, care s-a desfăşurat în perioada 11-16 iunie, a avut un punct de plecare în Milano, iar etapa finală a fost organizată la Fiorano, o locație simbolică pentru spiritul de curse al companiei din Maranello. Cavalcada a dus clienții și colecționarii din întreaga lume în inima istoriei Ferrari, în circuitul în care s-a desfășurat aventura sportivă a lui Enzo – o aventură care stârnește pasiunea multor milioane de fani astăzi.

Echipajele au descoperit şi alte locații care sunt o parte cheie a tradiției Ferrari, inclusiv circuitul Monza, orașe de artă și cultură precum Bergamo și Cremona și peisajele evocatoare ale Lacului Maggiore și Insulelor Borromee.

Fiecare zi a generat adevărate evenimente în orașele pe care le traversau. Puncte de atracție au fost participarea la o expoziție de vehicule în piețele istorice din Bergamo, Cremona și Stresa, parade de-a lungul malurilor lacului Maggiore și a lacurilor Varese, o vizită la Palatul Ducal din Colorno, lângă Parma, și o expoziție organizată în fața Academiei Militare din Modena.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/