(video) Deja e revoltător! Tineri se filmează cum merg cu viteză prin Chişinău şi mai şi trag din arme pe fereastră

Mașini scumpe, viteză, arme și muzică la volum maxim. Nu sunt ingredientele unui film de acțiune, ci realitatea pe care o trăiesc unii tineri din țara noastră. La adresa redacției Agora au parvenit mai multe filmulețe în care un grup de băieți conduc cu viteză excesivă și chiar utilizează arme în timpul mersului.

Imaginile demonstrează că tinerii pot șofa pe străzile capitalei cu o viteză ce depăşeşte 100 de km/h sau împușcă dintr-o armă pe ritmul unei melodii tematice care răsună la volum maxim. Ce vor să demonstreze, inclusiv prin faptul că îşi fac faptele publice, rămâne inexplicabil.

Colegii de la agora.md mai scriu că unul dintre protagoniștii fimulețelor apare în mai multe fotografii alături de șeful statului, Igor Dodon. Un tag fac o referinţă la un oarecare Nichita Dodon, care ar fi nepotul preşedintelui Republicii Moldova.

Anterior au mai existat situaţii cu implicarea acestui tânăr, fiind văzut cum conduce la vârsta de 12 ani pe străzile capitalei fără nici o teamă de lege.

Dacă este adevărat că este o rudă de-a preşedintelui ţării, cum se face că este îngrijorat de situația pe drumurile naționale, în timp ce însăşi cei din anturajul său se dau tari cu mașini scumpe, încalcă reguli şi mai folosesc şi arme…

Vezi şi: (video) No comment! Ce se întâmplă noaptea prin Chişinău în timp ce poliţia ne dă lecţii despre siguranţa rutieră

Cmentariile sunt închise