(video) Demn de apreciat. L-a iertat pentru că a încălcat regulamentul și a devenit faimos pe internet

0

Un poliţist a ajuns fără să vrea popular în spaţiul virtual. Un şofer a organizat un experiment ciudat, în care cel mai probabil a dorit să vadă cât de corect îşi îndeplinesc oamenii legii meseria.

Conducătorul în cauză a fost tras pe dreapta de poliţie după ce a încălcat linia dublă continuă. Prefăcându-se că este mut, acesta a răspuns la toate întrebările poliţistului fără cuvinte şi mare i-a fost uimirea mai apoi.

Vezi şi: (video) Un poliţist rus a vrut să amendeze şoferul unui G500 pe motiv că maşina nu ar fi fost produsă oficial

Inspectorul a demonstrat că ştie să-şi facă atribuţiile corect, vorbind politicos, clar şi cunoscând articolele necesare din Regulamentul Circulaţiei Rutiere şi a Codului Contravenţional al Ucrainei. Mai mult, i-a şi iertat greşeala, spunându-i să nu mai încalce regulile şi i-a oferit câteva recomandări.

Această întâmplare a fost văzută pe o reţea de socializare de peste 400.000 de ori, iar în comentarii s-au găsit numai cuvinte de laudă în adresa poliţistului.

Vezi şi: Justificare amuzantă. Poliţiştii au făcut public motivul depăşirii vitezei de către un şofer

https://www.facebook.com/begemot.media/videos/1415794001773268/

Vezi şi: (video) Un poliţist rus a încercat să spargă geamurile unui BMW X6 cu o armă automată. Iată de ce

0 comentarii
  1. Andrei spune

    Probabil ca inspectorul a inteles fisca. In viata mea muti care aud am intilnit numai in trenurile sovetice, ei vindeau carti de jucat (porno) si le era confortabil sa fie „muti”. Restul mutilor de atita si sunt muti ca le lipseste auzul din nascare si nu pot invata sa vorbeasca.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata