(video) Deocamdată singurul segment al Autostrăzii Moldovei ar putea fi dat în folosință deja la primăvară

Asociația Pro Infrastructură prezintă stadiul lucrărilor la deocamdată singurul segment de autostradă din Moldova – centura Municipiului Bacău, în lungime de 16 kilometri.

Lucrările la Variante de Ocolire Bacău, primul segment din Autostrada Moldovei (A7) se apropie de finalizare, deși termenul contractual este ianuarie 2022!

În prezent stadiul lucrărilor executate de asocierea Spedition UMB – Tehnostrade este de aproximativ 85%, existând deja strat de asfalt de uzură pe circa 7 km din cei 16 ai secțiunii de autostradă.

Finalizarea zonelor rămase în urmă, precum podul metalic de la Ruși-Ciutea, depinde de condițiile meteo din această toamnă.

Se așteaptă ca cel târziu în primăvara anului viitor românii să se poată folosi de acest segment deosebit de important de autostradă, iar Municipiul Bacău să fie eliberat definitiv de aglomerația și poluarea produsă de traficul rutier de tranzit.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-noi-detalii-despre-trei-autostrazi-care-vor-aparea-in-romania-inclusiv-despre-cea-care-va-incepe-din-ungheni/
https://autoblog.md/peste-3000-km-de-autostrada-si-drum-expres-pana-in-2030-cat-va-costa-romania-planul-ambitios/
https://autoblog.md/proiectarea-autostrazii-a8-targu-neamt-ungheni-se-retine-se-cere-un-studiu-de-fezabilitate-la-zi/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/