(video) Deprindere urâtă! Mai mulţi şoferi din capitală fac abuz de parcări neregulamentare dacă nu găsesc locuri comode şi curate

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un nou sezon de ninsori şi aceeaşi problemă veche. Mai mulţi şoferi din capitală fac abuz de parcări neregulamentare dacă nu găsesc locuri comode şi mai ales cât de cât curate de zăpadă. Deprinderea este cunoscută de poliţie, însă nu sunt suficienţi angajaţi liberi pentru a o curma.

Dacă observaţi situaţii similare, recomandarea noastră, dar şi a majorităţii internauţilor care se revoltă când cineva arată doar cu degetul prin publicarea unor fotografii, însă fără să ia atitudine şi nicio măsură, este ca să apelaţi la 112! Dezordinea nu trebuie tolerată şi nu trebuie de avut nicio milă în raport cu un comportament grosolan al unor automobiliști. Toţi suntem egali în faţa legii!

Sănătate!

Toate situaţiile de mai jos datează de astăzi!

  • Intersecţia Bodoni-Kogălniceanu – parcare pe banda de transport public
  • Strada Petru Rareş – parcare pe trecere pietonală
  • Strada Tudor Vladimirescu – parcare în staţie, aproape lovind o bătrână, conform martorului
  • Parcare în stradă pe Alexandru cel Bun. Conducătorului autobuzului i-a fost frică să treacă, conform spuselor martorului. Un alt şofer şi-a luat maşina de pe marginea drumului şi a ajutat ca autobuzul să-şi continuie deplasarea.
FOTO: facebook.com/loaldesign
VIDEO: facebook.com/loaldesign
  • Pe bd. Decebal s-a intervenit 😌

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/