(video) Derapaje lângă PMAN. Doar un copac l-a putut opri pe un șofer din Ucraina

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Conducătorul unui BMW X5 înmatriculat în Ucraina s-a dat în spectacol în noaptea de sâmbătă spre duminică. Acesta a manifestat un comportament agresiv și, după ce a încălcat mai multe prevederi ale regulilor de circulație, doar un copac l-a putut opri. Ulterior, echipaje de carabinieri și INSP nu l-au lăsat să șteargă putina.

VIDEO: pulsmedia.md

Martori oculari au solicitat intervenția oamenilor legii

Sursele pulsmedia.md susțin că incidentul a avut loc în jurul orei 3:40. La scurt timp, șoferul a fost oprit de către un echipaj de carabinieri, care a solicitat un echipaj al INSP.

Agenții de patrulare au stabilit că ucraineanul ar fi reușit între timp să dea într-un copac de pe strada Maria Cebotari. S-a întocmit drept urmare un proces verbal pe numele șoferului. Acesta, împreună cu un pasager, au fost predați unui alt echipaj din cadrul Secției Accidente Rutiere a Direcției de Poliție a mun. Chișinău.

Surprinzător sau nu, însă BMW-ul ar fi fost lăsat în parcarea Jolly Allon, în loc să fie trimis la Trușeni. Mai surprinzătoare a fost însă reacția multor petrecăreți, care se pare că au apreciat spectacolul cu mașina ce ar fi putut liber intra în mulțime…

BMW X5 cu numere de Ucraina, FOTO: pulsmedia.md
BMW X5 cu numere de Ucraina, FOTO: pulsmedia.md

Un caz asemănător în iulie 2023: (video) Alt nivel de curaj la volan? Un şofer beat a făcut accident după derapaje într-o intersecție din sectorul Buiucani

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise