(video) Detalii despre şoferul depistat beat criţă în Ungheni: A fost prins pentru a patra oară

Polițiștii de patrulare au documentat mii de abateri de la Regulamentul Circulației Rutiere în perioada 1-3 mai curent, cea mai gravă încălcare fiind depășirea limitei de viteză – peste 860 de cazuri!

Totodată, zeci de mașini din toată țara au fost trase pe dreapta de către angajații INSP pentru verificarea șoferilor care încalcă prevederile legale, urcând în stare de ebrietate la volan. Astfel, au fost documentați 67 de şoferi care conduceau sub influența alcoolului!

Despre unul dintre ei am scris şi noi chiar recent, însă acum poliţia vine cu detalii suplimentare. Amintim că bărbatul avea o concentrație de alcool de 1.40 mg/l în aerul expirat şi a fost depistat la volanul mașinii personale ieri, în jurul orei 12:00, pe strada Decebal din orașul Ungheni.

Bărbatul de 44 de ani se afla în stare de ebrietate avansată și nu avea asupra sa permisul de conducere pentru că a fost ridicat tot din cauza că s-a aflat anterior băut la volan. Mai mult, conducătorul auto este depistat deja pentru a patra oară conducând turmentat un automobil!

De asemenea, angajații INSP au intervenit în această perioadă de timp la 120 de solicitări din partea cetățenilor, parvenite la 112.

Totodată, în aceste zile au fost înregistrate 19 accidente rutiere, soldate cu 27 de persoane traumatizate şi din fericire fără persoane decedate. În comparație cu anul precedent, atunci au fost înregistrate 13 accidente rutiere, soldate cu două persoane decedate și 13 traumatizate, iar în 2019 au avut loc 34 de accidente, cu şase persoane decedate și 45 traumatizate.

INSP îndeamnă participanții la trafic să adopte o manieră calmă de conducere, să ruleze cu viteză redusă, adaptată permanent condițiilor de drum și să efectueze fiecare manevră numai după o temeinică asigurare.

Cmentariile sunt închise