(video) Detroit 2019: Cum Cadillac a încasat peste 25 de milioane de dolari în doar câteva ore

Întregul tiraj al sedanului sport Cadillac CT6-V, una dintre cele mai rare și exclusive mașini americane moderne, a fost achiziționat în câteva ore! Compania va produce doar 275 de exemplare pentru americani și apoi va scoate modelul din producţie.

Potrivit colegilor de la Motor Trend, care l-au citat pe preşedintele Steve Carlisle, compania a anunţat inclusiv printr-un comunicat de presă, în dimineaţa zilei de 14 ianuarie, zi în care s-a deschis şi Salonul Auto de la Detroit şi unde s-a mai făcut un anunţ similar, că a început să accepte comenzi pentru această maşină prezentată în martie 2018 la Salonul Auto de la New York. Până la ora 14:30 toate au fost vândute.

Vezi şi: (video) Test Drive: Cadillac CT6 3.0 biturbo

Preţul de start anunţat pentru acest sedan sport este de 88.790 de dolari fără taxe. Fiecare nou proprietar va primi drept bonus un curs de conducere şi cazare de lux la Cadillac V-Performance Academy, timp de două zile, la Spring Mountain (ofertă valabilă doar pentru un an de la data predării, rezervată proprietarului original al fiecărui model nou, neutilizat).

https://www.youtube.com/watch?v=WH_Xk8OHxUk

Amintim că un Cadillac CT6-V de ultimă generaţie este dotat cu un sistem de tracțiune integrală şi cu un motor V8 twin-turbo care produce 557 CP (850 Nm), o cutie de viteze automată cu 10 trepte, un diferențial mecanic auto-blocant cu alunecare limitată pe puntea din spate, roţi directoare spate, mecanisme de frânare Brembo cu discuri uriaşe, eşapament sport şi altele.

Caracteristicile sale dinamice oficiale rămân în continuare un secret.

Motivul renunţării la acest model este restructurarea concernului General Motors. Din acest motiv, în special, uzina Detroit-Hamtramck, care va produce acest CT6, va fi închisă, precum și alte patru întreprinderi din SUA și Canada.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/