(video) Din greșeală sau cu intenție? Un șofer, filmat cum s-a pornit pe contrasens pe strada Columna

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Orice șofer din Republica Moldova, care urcă la volan având acte în regulă, trebuie să aibă în regulă și responsabilități elementare. Conform RCR, pe drumurile publice nu au ce căuta persoane care nu sunt apte din punct de vedere medical să conducă vehicule, fie nu posedă cunoștințe pentru a executa cerințele prezentului Regulament sau dexteritatea necesară de a conduce în siguranță.

Cum se pot întâmpla dar astfel de situații, mai ales în centrul orașului Chișinău, acolo unde un șofer care nu este novice ar trebuie să știe inclusiv din memorie unele lucruri. De exemplu, ce sens de circulație are o stradă sau un tronson respectiv. La urma urmei, o orientare servește și direcția în care majoritatea vehiculelor sunt parcate la marginea străzii.

Nu a ținut cont de aceste aspecte conducătorul unui Mercedes-Benz. Nici chiar dacă mai multe autovehicule îi veneau în întâmpinare. Nu s-a arătat deranjat și a continuat deplasarea inclusiv pe trotuar în loc să se oprească, să meargă înapoi ori să se întoarcă la urma urmei. Un alt șofer cu atitudine i-ar fi oferit cu siguranță o lecție, dar să sperăm că a învățat-o singur.

VIDEO: facebook.com/Валентин Цуркан

Vezi și: (video) Pericol public pe drumul spre Leova. O mașină a fost direcționată pe contrasens

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise