(video) Din lemn, în 68 de zile, un tată i-a făcut fiului său propriul Rolls-Royce Boat Tail

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Maşina despre care se zvoneşte că ar fi cea mai scumpă din lume, noul Rolls-Royce Boat Tail, a fost reprodusă în lemn. Copia, cât de cât asemănătoare, a fost creată de un tată iscusit pentru fiul său mic timp de 68 de zile.

Ca şi alte proiecte deja realizate de bărbat, creaţia sa se poate mişca datorită unui mic motor electric şi se poate opri cu ajutorul unui simplu sistem de frânare. Dimensiunile sale exacte sunt necunoscute, însă chiar şi adulţi pot încăpea la bord.

Autorul, ca și în cazul celorlalte creații ale sale, a încercat să copieze toate trăsăturile caracteristice ale mașinii originale – de la caroserie până la forma blocurilor optice. Printre altele, Rolls-Royce-ul din lemn are a fost dotat atât cu o statuetă „Spirit of Ecstasy”, cât și cu portiere care se deschid contra direcţiei de mişcare.

Aproape întreaga mașină este realizată din lemn, inclusiv jantele și scaunele. Are de asemenea două compartimente în spatele caroseriei, care se deschid automat, concepute pentru a depozita un set de picnic, ca în adevăratul Boat Tail.

În context, mai aflaţi că al doilea Rolls-Royce Boat Tail va fi dezvăluit la ediţia din acest an a Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2022 (20-22 mai). 

Procesul de construcție în detalii:

Cmentariile sunt închise