(video) Din nou pe strada Munceşti! Ce a păţit de această dată un şofer care a cedat trecerea unui pieton

O nouă zi, o nouă situaţie periculoasă pe strada Munceşti din capitală. Dacă ieri v-am relatat despre un caz în care un pieton a fost la un pas de a fi lovit de două maşini pe aceeaşi trecere, astăzi vă prezentăm un exemplu despre un risc la care este supus oricare automobilist care are buna intenţie de a ceda trecerea unui pieton.

La primele ore ale dimineţii, o femeie a reuşit să ajungă cu bine la destinaţie, însă conducătorul unui Suzuki nu. Luând decizia de a-i ceda trecerea regulamentară, şoferul singur s-a pomenit într-o situaţie neplăcută, fiind lovit din spate de o Dacia a cărui şofer a avut o reacţie întârziată.

Să fie cauza accidentului o distragere a atenţiei în ecranul telefonului? Nu putem afirma, nici infirma, însă cert este că dacă era cu ochii la drum atunci cele întâmplate s-ar fi putut evita foarte uşor.

Autor video: facebook.com/vasea.ursu.14

Vezi şi: (video) Ce a fost asta? Momentul producerii unui accident bizar în Chişinău, surprins de o cameră

Vezi şi: (video) Chişinău: A făcut un accident stupid în timp ce căuta un loc de parcare

Vezi şi: (video) La un pas de accident. Cum un şofer era să intre într-un Mercedes condus de o femeie

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Cmentariile sunt închise