(video) Doi tineri din Chişinău au răpit o Lada Samara şi s-au răsturnat cu ea la ieşirea din Sîngera, luând foc

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Doi tineri de 21 și 22 de ani au fost reținuți pentru 72 de ore, fiind suspectați de răpirea unui automobil din curtea unui bloc de pe bd. Dacia, din sectorul Botanica. Au urcat la volanul unei Lada Samara şi au plecat într-o direcţie necunoscută.

În cadrul cercetării la fața locului, polițiștii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere, care au surprins momentul infracţiunii.

În timpul documentării, polițiștii au primit un alt apel de la serviciul 112, precum că într-o fâșie forestieră, la ieșirea din Sîngera, se află un automobil în flăcări care, conform orientării, ar fi cel răpit. În urma lichidării incendiului s-a stabilit că este vorba despre mașina răpită. Prejudiciul cauzat a fost estimat de proprietar la 100.000 de lei (peste 5.000 de euro).

În urma unui șir de măsuri speciale pentru identificarea și reținerea suspecților, aceştia au fost într-un final găsiţi şi arestați. În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia au recunoscut că au răpit mașina pentru a se plimba, la ieșirea din Sîngera au pierdut controlul volanului și s-au tamponat într-un obstacol, iar automobilul a luat foc.

Tinerii s-au dovedit a fi anterior judecați pentru circulația ilegală a drogurilor. Suspecții sunt cercetați acum penal pentru „Răpirea mijlocului de transport”, infracțiune care se pedepsește cu maximum 5 ani de închisoare.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/