(video) Doi ucraineni au plătit câte 4500 de dolari pentru a intra în Moldova ascunși în podeaua unui Chrysler

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Autorităţile de la frontiera ucraineană, împreună cu membri ai poliţiei naţionale locale, au dat peste cap o tentativă de trecere ilegală a doi cetăţeni ucraineni peste hotar. Grănicerii, având informații operative, au oprit un Chrysler Grand Voyager pe traseul Odesa-Reni. În mașină se aflau doi cetățeni moldoveni, care au susținut că în afara de ei nimeni nu se mai afla la bord.

Cu toate acestea, în timpul unei verificări mai amănunțite a MPV-ului, grănicerii au descoperit un compartiment secret. Doi bărbaţi au fost ascunşi într-un spaţiu de sub podea, practic în cadrul şasiului.

În timpul interogatoriului, aceştia au declarat că, din cauza restricțiilor de călătorie în contextul războiului (nu se permite părăsirea ţării a bărbaților apţi de luptă), au decis să folosească serviciile străinilor pentru a ajunge în mod clandestin în Republica Moldova.

Cetățenii ucraineni și-au găsit transportatorii prin intermediul unui canal de Telegram închis, acolo unde s-au înţeles să achiziționeze “bilete First Class” în sumă de 4.500 de dolari SUA fiecare!

Datorită acțiunilor coordonate ale autorităților, schema infracțională a fost dezvăluită, iar organizatorii canalului au fost arestați conform articolului 208 din Codul de procedură penală al Ucrainei.

Cmentariile sunt închise