(video) Două cauze penale iniţiate pe numele unui şofer din municipiul Chişinău. Iată ce a făcut

În această perioadă, angajații Inspectoratului General al Poliției sunt implicați la maxim în prevenirea răspândirii și combaterii virusului de tip nou COVID-19, dar și la menținerea ordinii publice și siguranței traficului rutier. Din păcate, unii cetățeni nu doar că evită recomandarea #StaiAcasă, dar mai mult, urcă la volanul mașinii în stare de ebrietate.

Un astfel de caz a avut loc în noaptea de 31 martie curent lângă o stație de alimentare cu carburanţi din capitală. Câțiva angajați ai Inspectoratului de Poliție Buiucani, în timpul activității, au observat un conducător auto care a coborât dintr-un automobil și avea un comportament echivalent cu starea de ebrietate. Bărbatul  a intrat în magazinul stației de alimentare, iar peste puțin timp a urcat din nou la volan și a dorit să-și continue deplasarea.

Imediat, polițiștii au interzis șoferului să pornească și au solicitat intervenția colegilor de la Inspectoratul Național de Patrulare.

La solicitarea de a prezenta un act de identitate și să coboare din mașină, șoferul extrem de agresiv a început să insulte și să amenințe polițiștii.

Acesta a fost condus la Dispensarul Narcologic pentru stabilirea stării de ebrietate, însă a refuzat. Ulterior a fost escortat la IP Buiucani pentru identificare și documentare. Individul are 38 de ani și este originar din localitatea Cruzești, municipiul Chișinău. Pe numele său au fost inițiate două cauze penale pentru refuzul de a fi testat alcoolscopic și pentru ultragierea angajaților poliției.

Inspectoratul General al Poliției reiterează că nu va tolera comportamentul agresiv al cetățenilor în raport cu angajații săi și nici restul abaterilor de la lege.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

#Nu e glumă: Şoferul care şi-a pus maşina pe Scara Cascadelor, amendat cu cât şi-ar face plinul

https://autoblog.md/video-nu-e-gluma-in-ultimele-zile-pentru-unii-soferi-din-moldova-limita-de-viteza-s-a-marit-pana-la-250-km-h/

https://autoblog.md/video-urmarire-pe-traseul-chisinau-hincesti-un-sofer-beat-cat-pe-ce-sa-intre-intr-o-masina-inp/

(video) Urmărire în nordul Moldovei. Isprava unui minor pe timp de stare de urgenţă în ţară

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/