(video) Drag race: Noul Aston Martin DBX707 vs Lamborghini Urus

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Într-un mod exclusiv, colegul nostru Mat Watson a reuşit deja să pună mâna pe noul Aston Martin DBX707 pentru a-l implica în prima întrecere pe o distanță de 402 metri! Primul concurent l-a ales să-i fie Lamborghini Urus, un model deja popular în zeci de ţări şi vândut în mii de exemplare.

Seria de întreceri este şi mai interesantă pentru că s-a organizat pe suprafață umedă! A avut loc un start de pe loc, două din mers de la 80 km/h în cel mai confortabil mod și cel mai sportiv mod de conducere, dar și două tentative de frânare de urgență de la o viteză de 160 km/h.

Amintim că noul Aston Martin DBX707 a fost prezentat la 1 februarie 2022. Este propulsat de un V8 twin-turbo de 4.0 litri (de la Mercedes-AMG), care generează 707 CP și 900 Nm. Se combină cu o cutie de viteze automată cu nouă trepte (cu Launch Control) şi un sistem de tracţiune integrală. Cifrele oficiale: 0-100 km/h în 3.3 secunde, viteză maximă – 310 km/h, greutate – 2.245 kg.

Lamborghini Urus are un motor V8 twin-turbo de 4.0 litri volum (marca Audi), care produce 650 de CP şi 850 Nm disponibil de la 2.250 de rpm! Cutia de viteze este una automată ZF cu opt trepte, iar sistemul de tracţiune unul integral. Sprintul de pe loc şi până la 100 de km/h îl poatea realiza în 3.6 secunde, în timp ce viteza maximă poate atinge 305 km/h. Greutatea îi este de 2.220 kg.

Ambele modele dispun standard de mecanisme de frânare carbo-ceramice.

Poţi vedea apropo şi testul nostru cu noul DBX:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/