(video) Drag race: Noul Mercedes-AMG One vs Mercedes-AMG GT Black Series

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Iată şi prima “liniuţă”, una oficială, cu participarea noului Mercedes-AMG One. Producătorul german a decis astfel să demonstreze capacitățile super maşinii făcute cu mare inspirație de la monoposturile de Formula 1, aliniind-o lângă un alt produs important al companiei.

Modelul AMG GT Black Series are nu doar cel mai puternic V8 din istoria mărcii, ci și, în posesie pentru o perioadă limitată de timp, un record pe Nürburgring. Totuși, titlurile nu l-au ajutat.

Mercedes-AMG GT Black Series este echipat cu un V8 cu 730 CP și este capabil să accelereze până la 100 km/h în 3.2 secunde. Pe lângă un motor puternic, are o mulțime de setări atât pentru șasiu, cât și pentru aerodinamică, precum și control al tracțiunii în tocmai nouă trepte.

Cu toate acestea, în această cursă, modelul orientat mai mult pentru distracţii pe circuite nu a trebuit să întoarcă bine în nicio curbă. Întrecerea a fost organizată în linie dreaptă pe o distanță de 1.000 de metri. Iar Mercedes-AMG One nu i-a lăsat adversarului nicio șansă. Judecând după videoclip, viteza lui One la linia de sosire a fost de 315 km/h.

Mercedes-ul portocaliu a fost pilotat de Bernd Schneider, de cinci ori campion DTM. După cursă a spus că a făcut tot ce a putut, dar acest lucru nu a fost suficient. De cealaltă parte, noul AMG One a fost condus de pilotul echipei AMG Performance Nico Bastian.

Mai multe curse de tip drag race vezi AICI.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/