(video) Toyota a scos acoperișul de pe noul SUV Century și acum a devenit clar de ce

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

La momentul prezentării noului Toyota Century SUV, compania a declarat că oportunitățile de transformare a modelului sunt limitate doar de imaginația omului, nu au un sfârșit și că este deschisă pentru discuții în această ordine de idei.

În timpul acestor declarații, pe fundal a apărut teaserul unei variante decapotabile a mașinii, una care a devenit, mai nou, realitate! Dar care a fost motivul unei astfel de transformări a unui SUV mare? Acum există o claritate.🙂

Automobilul dat există deocamdată într-un singur exemplar și va fi utilizat pentru o… paradă. Mașina a fost creată special pentru Asociația japoneză de sumo și va fi utilizată pentru a onora campionii în evenimentele organizate cu ocazia aniversării a 100 de ani a organizației, în 2025.

Pentru a fi transformat într-o decapotabilă, acoperișul SUV-ului a fost înlăturat cu acuratețe, fiind lăsați doar montanții frontali și rama parbrizului, iar formatul cabinei posterioare a fost modificat conform dimensiunilor pasagerilor care vor sta pe poziții mai înalte în raport cu scaunele frontale.

Cmentariile sunt închise