(video) Drift în pereche cu maşini autohtone pe mai multe străzi închise din Sankt Petersburg. Iată ce a ieşit

Ceea ce puteţi urmări în imaginile video de mai jos este numit de autori “primul drift în pereche din lume într-un oraş viu”, iar derapajele au fost realizate prin intermediul “singurelor hipercaruri pentru drift din lume”.

Automobilele au fost numite Flanker F, au fost produse în Federaţia Rusă şi au fost conduse de însăşi piloţii care le-au creat: Serghei Kabargin şi Arkadii Tsaregradtsev. Pentru a filma clipul, împreună cu autorităţile metropolei ruseşti a fost organizată suspendarea circulaţiei pe mai multe străzi.

Despre aceste maşini se cunoaşte că sunt construite în acelaşi oraş, sub supravegherea lui Serghei Kabargin, de către atelierul Evil Empire. Ambele folosesc drept platformă pe cea a modelului Chevrolet Corvette de generaţie anterioară, iar formele caroseriilor, după câte poate v-aţi dat seama, amintesc de maşinile sportive ale companiei Zenvo din Danemarca, asta pentru că au primit permisiune oficială să le folosească designul.

Caroseria coupeurilor este realizată din fibră de carbon şi greutatea ambelor este de puţin peste o tonă. Sub capotă însă au motoare diferite: exemplarul portocaliu dispune de un motor LS V8 natural aspirat din aluminiu, cu un volum de 7.6 litri, care livrează 600 CP, iar cel albastru are un motor LT4 cu un compresor mecanic de 6.2 litri de pe Chevrolet Corvette C7 Z06, care produce 700 de CP.

Ambele maşini mai au tracţiune spate, cutii de viteze secvenţiale Samsonas, diferenţiale Winters Performance şi alte “condimente” corespunzătoare.

Vezi şi: 

https://autoblog.md/video-implinit-dar-considerat-nebun-un-barbat-si-a-amenajat-un-circuit-pentru-drifting-in-curtea-casei/

https://autoblog.md/video-incarca-te-cu-energie-gymkhana-10-cinci-masini-cinci-locatii/

https://autoblog.md/video-un-kamaz-cu-1050-de-cp-sau-o-mazda-rx-8-cu-peste-800-care-derapeaza-mai-bine/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/