(video) Eşapament de 18000 de dolari pe o Toyota rulată de 4500, care costa în trecut 120000! Ascultă cum sună

Toyota Century este un automobil care nu e fără motiv supranumit “Rolls-Royce-ul japonez” şi limuzina împărătească. Deşi are un motor V12 pe benzină 1GZ-FE de 5.0 litri, vlogger-ul effspot care şi-a permis un sedan mai vechi şi rulat, a considerat că eşapamentul nu îi sună corespunzător. Pentru a remedia acest minus, el a instalat un nou sistem de evacuare a gazelor pe el.

Şi ce ar fi interesant în asta poate vă întrebaţi? Ideea este că a reuşit să-şi cumpere un Century în caroserie G50 (280 CP), care costa cândva cel puţin 120.000 de dolari, cu doar 4.500 de dolari! Respectiv, a cheltuit alţi 18.000 de dolari pentru a-i instala doar un nou eşapament!

După modificările efectuate maşina nu mai produce un sunet tipic unui sedan de lux, dar ceva combinat dintre un monopost de Formula 1 şi supercaruri italiene cu motoare natural aspirate, gen Lamborghini Diablo sau Pagani Zonda. Dacă a crescut cumva şi puterea total generată nu se cunoaşte pentru că nu s-au efectuat careva măsurări.

Anterior acelaşi vlogger din Japonia şi-a luat un rulat Mercedes-Benz S 600 (motor V12) în caroserie W140 şi a montat pe el la fel un eşapament custom de 12.000 de dolari, însă după un timp maşina s-a defectat. Iată ce sunete producea:

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

(video) Noul eşapament îi costă toţi banii! Novitec prezintă pachetul N-Largo pentru Ferrari 812 Superfast

https://autoblog.md/video-metoda-amuzanta-prin-care-iti-poti-face-masina-sa-sune-ca-un-ferrari/

(video) Noul împărat al Japoniei a fost văzut deplasându-se într-o Toyota unică

Cmentariile sunt închise