(video) „Eu îți bat amuș botul!” Un pieton, ameninţat de un şofer cu răfuială fizică lângă judecătoria Buiucani

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un pieton din capitală a fost ameninţat de un șofer cu răfuială fizică! Incidentul a avut loc astăzi pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, chiar lângă sediul Judecătoriei Buiucani.

Conducătorul auto s-a enervat la culme când a primit o observaţie pentru că a staţionat neregulamentar pe trotuar, călcând şi pe o parcelă cu pământ şi un tânăr pom sădit. O dovadă că îi este în cot şi de rugămintea primarului de a nu face murdărie pe trotuare şi carosabile.

Imaginile nu au nevoie de prea multe comentarii. După un schimb de replici tipul şi-a mutat automobilul. Totuşi rămâne de remarcat faptul că bărbatul s-a aprins practic de la nimic pentru că cineva şi-a permis să-i strice confortul. Cu astfel de oameni cu o oarecare influenţă nu prea ai vrea să dai ochii pe drumuri…

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata