in , ,

OMGOMG COOLCOOL AngryAngry WTFWTF LoveLove LOLLOL

(video) EXCLUSIV: Un atelier de tuning din Chișinău a distrus un Porsche 911 Turbo S Cabriolet

Un accident de circulaţie grav s-a întâmplat acum câteva zile, noaptea, la câţiva km distanţă de capitală. Nişte imagini video de la faţa locului accidentului au intrat în posesia AutoBlog.MD, demonstrând că implicat este un Porsche 911 Turbo S de generaţie anterioară, în variantă decapotabilă.

Potrivit unor martori ai accidentului, automobilul cu 560 de CP ar fi fost modificat de un atelier de tuning din ţară pentru a produce în jur de 650 de CP, după care ar fi fost supus unor teste pe drumurile publice.

Aceleaşi surse au comunicat că decapotabila avea înainte de producerea accidentului sistemul de stabilitate deconectat, acoperişul coborât şi doi pasageri la bord care nu şi-ar fi cuplat centurile de siguranţă.

Din imaginile video disponibile puteţi vedea cât de puternic a fost avariat modelul sport, acesta chiar răsturnându-se! Dovadă a răsturnării este parbrizul deformat, dar şi elementele acţionate pirotehnic din spatele scaunelor. Cel puţin o persoană a fost rănită şi a necesitat internare la spital.

Alte detalii, precum şi unele oficiale, la momentul de faţă nu se cunosc. Accidentul s-ar fi întâmplat în ziua de 22 iunie curent, în preajma sensului giratoriu de lângă intrarea în localitatea Cricova.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!