(video) Există mai mult lux decât atât? Carlex Design introduce colecția Himalaya, formată din șapte mașini

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Carlex Design introduce programul de personalizare Seven Elysia și prima colecție de mașini din acesta – Himalaya. Transformate le sunt exteriorul și interiorul.

Numele „Himalaya” aduce un omagiu frumuseții nemărginite a celor mai înalți munți din lume și luxului rafinat al pielii care poartă același nume.

Colecția cuprinde șapte reprezentanți a SUV-urilor de top și fiecare va exista în șapte exemplare.

Caracteristici cheie:

  • În cadrul programului Seven Elysia, în fiecare lună de februarie, se va prezenta o nouă colecție bazată pe aceleași șapte modele, fiecare model fiind produs în doar șapte exemplare.
    • Fiecare colecție prezentată va fi inspirată de mama natură. Programul Seven Elysium se caracterizează prin utilizarea celor mai unice și nobile materiale pe care ni le-a oferit natura – acestea vor fi întotdeauna materiale naturale – metale prețioase, pietre și piele.
  • Pe toate mașinile se va face uz de praf autentic de diamante, vopsea de calitate superioară în nuanța fildeșului și aur alb.
    • Pentru a obține finisajul de fildeș pentru caroserie, fiecare strat de vopsea este aplicat manual cu meticulozitate, folosind o tehnică unică de periere, încorporând și aplicarea delicată a prafului de diamant
    • Diamantele, strălucind subtil cu structura lor 3D, emană o strălucire care transcende purul luciu metalizat, creând un efect cu adevărat fascinant.
  • Corpul fiecărui model este împodobit cu un relief gravat manual, caracteristic lucrărilor anterioare, folosind argint – o emblemă-semnătură a colecției Himalaya.
  • Toate se mai aleg cu jante forjate custom, finisate prin aceeași tehnică precum caroseria.

Materialele pentru acest proiect au fost adunate timp de peste un an

  • Piei exotice acoperite cu aur alb și praf de diamant împodobesc pielea Himalaya cu o culoare distinctă, alături de cele mai nobile piei de bază în nuanță de porțelan. 
    • Ele dau o impresie uimitoare chiar și atunci când sunt așezate una peste alta pe masa de tăiere, darămite după ce sunt aplicate în cabină.
    • Această piele extraordinară rezultată se caracterizează nu numai prin frumusețea sa, ci și prin raritatea sa excepțională. Accesul la pielea Himalaya este foarte limitat, ceea ce o face o resursă unică și râvnită în lumea bunurilor de lux. Este atât de excepțională încât este folosită de cei mai renumiți designeri și producători de produse de lux din întreaga lume.
    • Datorită naturii întregului proces, pieile obișnuite nu sunt folosite în acest scop. S-a optat doar pentru cele mai nobile soiuri de piei exotice cu texturi intrigante. Astfel de piei sunt perfecte pentru împodobirea cu praf de diamante. Un proces suplimentar de acoperire a acestora cu un strat de aur sau argint le sporește și mai mult strălucirea.
    • În plus, interioarele sunt dominate de inserții din porțelan autentic și piele Nappa moale la atingere.
  • E prima dată când se folosește în mașini piele cu infuzie de diamante.
    • Extragerea prafului de diamant este un proces extrem de meticulos care necesită tehnici avansate. În primul rând, diamantele sunt atent selectate pentru calitate și puritate. Apoi, instrumente și mașini specializate sunt folosite pentru a le zdrobi în praf foarte fin. Acest praf este colectat cu meticulozitate și supus unor procese speciale pentru a obține produsul final – praful de diamant.
    • Cu toate acestea, nu tot praful de diamant este la fel. Există diferite dimensiuni și calități ale prafului, fiecare cu strălucirea și aspectul său unic. Cel mai dorit praf de diamant iese în evidență prin puritatea de vârf și structura fină. Un astfel de praf oferă pielii o adâncime incredibilă, strălucire și un aspect luxos.
    • Carlex Design garantează durabilitatea maximă a prafului de diamant pentru mulți ani.

Toate materialele au fost produse special la comanda Carlex Design la cele mai bune ateliere din Europa

Atelierul polonez a fost implicat în acest proces încă de la selecția pieilor brute. Fiecare detaliu, de la intensitatea nuanței, mirosul, moliciunea, până la cantitatea de diamante, a fost planificat cu meticulozitate.

Fiecare client va primi un certificat unic de autenticitate care conține datele vehiculului, semnăturile creatorilor colecției și numărul de serie. Dacă va fi nevoie de retușuri sau reparații, de exemplu în urma unui accident rutier, o echipă va fi gata să zboare în orice colț a planetei pentru a presta servicii.

Rolls-Royce Cullinan Himalaya

Mercedes-AMG G 63 Himalaya

Lamborghini Urus Himalaya

Ferrari Purosangue Himalaya

Aston Martin DBX Himalaya

Range Rover Himalaya

Bentley Bentayga Himalaya

Prețul fiecărui automobil, acum numit pe bună dreptate de lux, se comunică la solicitare. Atelierul acceptă mașina personală pentru transformare, ori o cumpără la comanda clientului.

Vezi aici și alte proiecte frumoase ale atelierului

Cmentariile sunt închise