(video) Experiența de conducere totuși contează! Un tânăr de 19 ani a răsturnat aseară un VW pe strada Muncești

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un accident de circulație grav, cel mai probabil ca rezultat a vitezei excesive, s-a produs în seara zilei de ieri pe strada Muncești, la intersecția cu strada Burebista. Acesta a fost înregistrat printr-un apel la 112 la ora 21:30.

Conform informațiilor oficiale, la volanul acestui VW din imagini se afla un tânăr șofer de 19 ani. I-a pierdut la un moment dat controlul și a intrat agresiv într-un pilon, după care s-a oprit într-un gard, lângă vitrina unui magazin. Impactul a fost atât de puternic încât motorul mașinii a sărit de sub capotă!

Șoferul a scăpat viu și nevătămat, însă cei doi pasageri pe care îi avea în habitaclu, un băiat și o fată, s-au ales cu traumatisme și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. În dependență de gravitatea leziunilor acestora proaspătul conducător auto urmează a fi atras la răspundere conform legislației.

VIDEO: martor ocular / ⁨Серёга Михалыч⁩

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata