(video) Fiecare model din noua familie MINI va fi oferit cu un patruped care va asista şoferul

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Spike, prietenul canin al mărcii MINI, este reimaginat şi adus la viaţă în lumea digitală. Inspirat de un buldog englez, el va ghida şoferul prin conceptul de operare al viitoarei familii de modele MINI. În rolul său de Asistent Personal Inteligent MINI, el va construi un dialog cu utilizatorul pentru, susţinându-l cu mai multe soluţii în experienţa din automobil.

Spike îşi face prima apariție importantă la salonul internaţional Auto Shanghai (18-27 aprilie 2023) din China.

Acolo, prietenul patruped reimaginat va deveni un obiect de artă, întâmpinând vizitatorii standului MINI ca o sculptură de format mare, în stilul urban pop culture. Spike va apărea şi ca un protagonist activ în cockpitul noului MINI Concept Aceman.

Noul mod Spike pregăteşte scena perfectă pentru partenerul digital, care se prezintă publicului pentru prima dată pe ecranul central OLED rotund şi pe tabloul de bord. MINI va oferi o perspectivă amplă asupra soluţiilor digitale ale noii familii de modele şi a diverselor funcţii ale lui Spike pe parcursul anului 2023.

Spike a însoţit povestea de succes a acestui brand premium britanic de la debutul versiunii moderne MINI în 2001. Buldogul, cu statura sa compactă şi puternică, moştenirea britanică şi natura simpatică, era considerat echivalentul animal perfect al MINI chiar şi la acea vreme.

„MINI va fi sinonim întotdeauna cu emoţii şi experienţe remarcabile. De aceea îl preluăm pe Spike ca personaj digital. Nu este doar un experiment de design, ci devine un partener plin de caracter în experienţa de utilizator”, a declarat Oliver Heilmer, directorul MINI Design.

Pentru comunitatea MINI, echipa de design a dezvoltat Spike de la o schiţă iniţială, la un partener versatil care atrage atenţia dincolo de automobil; a fost deja pus în scenă ca o sculptură, ca parte a premierei mondiale a MINI Concept Aceman. Oriunde apare Spike, el oferă experienţe neaşteptate şi întâlniri interesante.

Lansarea noii familii de modele a mărcii întăreşte legătura automobilului cu stilul de viaţă individual al utilizatorilor. Această conexiune emoţională dintre persoană şi automobile este revigorată de un personaj digital pe care Spike îl întruchipează într-un mod special.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/