(video) Filmat de trei camere de bord! Vezi cum s-a produs astăzi un accident în sectorul Botanica

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Accident care poate l-au filmat mai multe camere de bord, însă la momentul publicării acestui articol am găsit doar trei înregistrări video. Și exact din unghiuri care să arate concret cine se face vinovat.

Datele Poliției Capitalei spun că acest accident a fost înregistrat prin apel 112 la ora 10:45. S-a produs în intersecția străzilor Sarmizegetusa și Burebista din sectorul Botanica.

La fața locului a fost chemată poliție, fapt care ne spune că pe cale amiabilă nu a avut loc o înțelegere. Din fericire nimeni nu a avut de suferit.

Șoferii implicați în accident
Șoferii implicați în accident

Cine se face vinovat, vedeți în cele ce urmează:

VIDEO: Viber/@Dmitrii, t.me/bagasmihail, facebook.com/Catalin Malanciuc

Nu e prima dată când așa se folosește trotuarul din acest colț al intersecției: (video) Câte încălcări vedeţi în imagini? Un mic haos a fost surprins într-o intersecţie din sectorul Botanica

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise