(video) Fiți prudenți! În stânga Nistrului încălcările rutiere sunt înregistrate și de așa-numiți voluntari

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Miliția din regiunea separatistă din stânga Nistrului ar sta prost la capitolul număr de angajați? Un filmuleț viral, înregistrat de curând în Tiraspol, îl arată pe un bărbat care ar activa drept voluntar ”în rândul forțelor de ordine locale”. Acesta ar dispune chiar și de un soi de act cu ștampilă.

În această situație, tipul făcea ordine fixa o încălcare a regulilor de circulație, în ce privește distanța dintre un automobil și trecerea de pietoni. Întrebat ce face cu aceste informații, a răspuns că le expediază autorității centrale nerecunoscute și nu ar primi nimic în schimb.

Conform informațiilor publice, mecanismul de eliberare a așa-zisei cărți personale de voluntar (eliberată de o instituție abilitată de stat) a fost stabilit la nivel legislativ în vara lui 2023, însă după mai multe căutări nu am găsit nicio mențiune despre vreo legătură între voluntari și INSP-ul local.

Iar imaginile video de mai sus ar fi o demonstrație a faptului că nu toți localnicii ar fi la curent cu o astfel de activitate, nu mai spunem de alți cetățeni considerați străini…

Fiți deci prudenți dacă mergeți în regiune și aveți grijă unde și cum vă lăsați mașinile pentru a nu primi vreo amendă neașteptată.

Vezi și:

Cmentariile sunt închise