(video) Fiţi prudenţi! Într-o benzinărie de la intrarea în Ialoveni puteți cumpăra aer de sute de lei

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Moldova deseori se asociază, ori nu degeaba se spune că este o ţară a schemelor și corupției. Este o țară în care dacă nu ești atent poți fi foarte ușor înșelat, ori e greu să te descurci dacă nu știi să te “învârtești” sau să mai închizi ochii. Cu toate aceste aspecte luate în considerare nici nu e de mirare că există cele mai diverse situații când în raport cu un om cinstit, care a plătit în așteptarea de a obține un lucru în schimb, se procedează urât.

De curând, o familie care s-a pornit din Bălți, într-o stație PECO de la intrarea în oraşul Ialoveni (din video puteţi afla cum se numeşte), s-a văzut nevoită să piardă timp și nervi pentru ca s-a dovedit a fi “înșelată la cântar”. După o “alimentare” cu benzină în sumă de 600 de lei șoferul a părăsit teritoriul stației și abia la o distanță de 500 de metri a observat că nu s-a încărcat de fapt nimic în rezervor!

Se povestește că inițial de pompă s-au apropiat doi angajați, unul dintre care a băgat pistolul în bușon, iar al doilea a început să-l întrebe pe șofer diverse despre mașină, încercându-se astfel distragerea atenției. Un bon de casă nu s-a dat şi nici nu s-a cerut.

Şoferul s-a întors ulterior la benzinărie, comunicând problema depistată. În schimb a auzit de la bun început scuze sub forma: „nu poate fi așa ceva”, „mașina e veche și senzorul ar fi defect”, „hai să mai turnăm puțin și să verificăm”, etc. Băieții și-au dat seama că mirosea a „prăjit” și au început să facă tot posibilul pentru a ieși din situație…

Concluzia principală: cereţi bon de casă MEREU!

VIDEO: t.me/automobil_md

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise